Plastikkirurgi, en trend som ökar

För varje år som går ökar efterfrågan på skönhetsingrepp och plastikkirurgi mer och mer. Detta beror på att allt fler är missnöjda med delar av sitt utseende eller kroppen och gärna vill ändra på detta.

Många kan uppleva drastiska ändringar av kroppen efter en graviditet eller viktminskning som kan förändra kroppen på ett sätt som inte går tillbaka av sig själv. Då får man ta hjälp av plastikkirurgi för att åtgärda detta. Det finns inget fel med att vilja ändra något så länge man gör det för sin egen skull och inte för någon annans åsikt eller påtryckningar. Det är viktigt att man trivs i sig själv och att man är lycklig i sin kropp.

En del kan också känna att det finns något på kroppen man vill förändra utan att ha drabbats av något som drastiskt kan ha påverkat kroppens utseende. Det kan vara något så enkelt att man har liten byst eller kanske känner att man har stora öron. Allt detta går enkelt att åtgärda med en magisk touch av en plastikkirurg. Ett av det vanligaste ingreppen här i Sverige bröstförstoring. Detta är ett väldigt vanligt och ganska enkelt ingrepp som ofta görs på mindre än en timme!

Självklart finns det risker med alla sorters ingrepp, därför är det viktigt att välja en klinik och kirurg man kan lita på.

Så går en bröstförstoring till

När man vill göra en bröstförstoring gäller det först att hitta en pålitlig klinik. Man börjar med en konsultation där man går igenom vilket implantat som ska användas och passar bäst. Självklart ser man även över form och storlek på implantaten för att kunna uppnå de resultat som patienten söker. Efter detta bokar man in en tid för ingreppet och när allt är klart får man med sig skötselråd om vad man får och inte får göra under cirka 3 månaders tid, tills dess att brösten har läkt!