Fixa ett fint leende

På den här sidan kan du läsa om hur du på olika sätt kan förbättra ditt yttre. Många känner sig mindre attraktiva på grund av sina tänder och leende. Men som tur är finns det bra hjälp du kan få för att ditt leende ska bli ännu vackrare.

Bra kliniker

Oavsett vilken typ av behandling du behöver bör du vända dig till en bra klinik. Ett bra exempel på det är oralcare.se som erbjuder tandvård för alla. De erbjuder både allmäntandvård såväl som specialisttandvård. Alla som arbetar på Oralcares kliniker är utbildade och erfarna och du kan vara säker på att du är i goda händer. Du kan boka din tid på nätet eller ringa.

Olika behandlingar

Det finns flera behandlingar som resulterar i ett vackrare leende. Många vill ha vitare tänder, vilket du kan få genom tandblekning. Andra exempel på behandlingar som ändrar på tändernas utseende är skalfasader där du sätter fasader över dina befintliga tänder. Om du saknar tänder kan ett tandimplantat vara aktuellt för dig. Om du har sneda tänder går det att reglera tänderna med hjälp av en tandställning. Om du inte vill att tandställningen ska synas ska du välja invisalign.